E-parduotuvių kūrimas su Magento platforma

Internetinės parduotuvės kūrimas šiandien yra viena aktualiausių temų verslininkams, o e-parduotuvių kūrimas su Magento sistema tampa vienu iš svarbiausių sprendimų internetiniame versle.

Prekybininkas, verslininkas, rimtai pradėjęs svarstyti apie e-parduotuvės kūrimą, susidurs su klausimu, kokią e-parduotuvės platformą rinktis. Internetinėje rinkoje įvairūs verslininkai renkasi skirtingus e-parduotuvės platformos sprendimus, kurie priklauso nuo verslo dydžio, poreikių ir norimų pasiekti galimybių. Nors galima pasirinkti mokamą e-parduotuvės plaformos sprendimą, netgi susikurti savo individualią platformą nuo pat pradžių, aktualiausios ir populiariausios išlieka nemokamos e-parduotuvių platformos. Būtent nemokama, atvira ir savarankiška yra Magento platforma, susilaukianti didelio profesionalų, verslininkų ir netgi pirkėjų palaikymo.

E-parduotuvių kūrimas su Magento: trumpai apie Magento platformą

Magento platforma, sukurta 2008 metais ir parašyta PHP programavimo kalba, yra bene sparčiausiai populiarėjanti e-parduotuvių platforma pasaulyje. Be to, Magento platforma buvo sukurta specialiai e-parduotuvėms kurti.

Magento platforma konkuruoja su tokiomis e-komercijos platformų galiūnėmis kaip OpenCart, Prestashop. Tačiau prieš jas Magento platformos populiarumas yra tikrai didelis: ji užima apie 30 procentų pasaulio rinkos ir ją naudoja įvairūs didžiausi mažmeninės prekybos ženklai, pasiekiantys dideles apyvartas.

Magento platformos vardas svarbus ir dažnai pasitaikantis dėl įvairių priežasčių. Magento platformos populiarumą lemia įvairios šios platformos išskirtinės savybės, pavyzdžiui, galimybė sukurti daugiau nei vieną parduotuvę, optimizacija paieškos sistemoms, pritaikomumas įvairiems įrenginiams (mobiliesiems telefonams), lankstumas, funkcijų gausa ir kita.

E-parduotuvių kūrimas su Magento: privalumai, išskiriantys Magento platformą

Kaip jau minėta, Magento platforma turi daug privalumų, kurie pritraukia verslininkus, besiveržiančius į internetinę prekybą. Norint priimti sprendimą, ar tikrai verta rinktis Magento platformą e-parduotuvei kurti, reikia peržvelgti privalumus, išskiriančius Magento iš kitų platformų.

Lankstumas. Viena svarbiausių Magento platformos savybių yra šios platformos lankstumas. Savo e-parduotuvę galite susikurti tokią, kokią įsivaizduojate, nes Magento platforma suteikia beveik neribojamas modifikavimo, koregavimo galimybes. Jūs galite kontroliuoti savo e-parduotuvės išvaizdą ir funkcionalumą, nes įvairios ypatybės, funkcijos gali būti koreguojamos ir pritaikomos pagal Jūsų bei e-parduotuvės poreikius. Tai svarbu, pavyzdžiui, kai norima užtikrinti kuo patogesnį klientų apsipirkimą. Be to, sekdami prekybą, e-parduotuvės gyvavimą, jos sėkmingumą ir atsižvelgdami į situaciją, galite modifikuoti reikiamas e-parduotuvės savybes dabar ar ateityje be jokių trukdžių, kad pasiektumėte kuo geresnį rezultatą.    

Galingumas. Magento platforma yra pritaikyta ypač didelėms parduotuvėms, norinčioms pasiūlyti didelį prekių asortimentą. Kadangi Magento platforma yra didelė ir galinga, ji be sunkumų palaiko tūkstantinius prekių kiekius. Be to, multi-parduotuvių funkcija yra puikiai pritaikoma ir palaikoma Magento platformos, todėl verslininkui nereikėtų jaudintis dėl jos sėkmingo veikimo su tokiomis apkrovomis.

Optimizavimas paieškos sistemoms (SEO)

Vienas svarbiausių e-parduotuvės sėkmės garantų yra jos populiarumas Google paieškose. Į pirmąsias paieškos pozicijas padeda iškilti SEO – optimizavimas paieškos sistemoms. Tačiau ne visos internetinės parduotuvės yra tinkamai pritaikytos SEO, o Magento platforma yra sukurta ir suprojektuota mąstant apie šią svarbią funkciją. Magento platforma yra pritaikyta SEO, todėl tai padeda lengviau pasiekti naujus klientus. Suvokiant dabartinės konkurencijos internetinėje prekyboje lygį, tai yra ypač aktualu.

Pritaikomumas mobiliesiems įrenginiams

Žinoma, kad nuolat besikeičianti ir vis labiau skubanti visuomenė ieško pačių patogiausių apsipirkimo būdų. Vienas iš jų – apsipirkti mobiliuoju telefonu. Žmonėms mobilieji telefonai tampa mažais kompiuteriais, todėl svarbu, kad galimybė apsipirkti būtų dar paprastesnė. Magento platforma suteikia galimybę prekybą pritaikyti ir išmaniesiems telefonams, ir plašetiniams kompiuteriams. Kadangi e-parduotuvės pritaikymas šiems įrenginiams yra įmanomas ir paprastas, pirkėjų srautas gali padidėti, o prekyba dar labiau supaprastėti.

Nors e-parduotuvės kūrimas su Magento platforma yra vienas populiariausių ir patogiausių sprendimų, reiktų apsvartyti keletą dalykų dar prieš renkantis šią platformą. Kadangi Magento platforma pasižymi funkcijų gausa, reiktų numanyti, ar verslas yra tinkamas išnaudoti visas šios didžiulės platformos galimybes, kad tai atneštų kuo didesnę naudą. Be to, e-parduotuvės kūrimas su Magento platforma yra gana sudėtingas procesas, todėl reikalaujantis ir nemažū investicijų. Svarbu pasirinkti gerą Magento platformos specialistą, kuris padėtų išnaudoti visas siūlomas Magento platformos galimybes. Studija 4D  gali pasiūlyti patyrusius, itin atsakingus specialistus, sukūrusius e-parduotuves su Magento ir žinančius, kaip pritaikyti Magento platformos galimybes pačiam geriausiui e-parduotuvės rezultatui pasiekti.

error: