Magento sistema – internetinės parduotuvės su kokybės ženklu

Elektroninė prekyba Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, kasdien tampa vis populiaresnė. Tai lemia didėjantis žmonių kompiuterinis raštingumas, domėjimasis naujovėmis ir, svarbiausia, itin spartus gyvenimo tempas. Internetu kur kas greičiau ir patogiau įsigysite reikiamas prekes ar paslaugas nei vaikščiodami po parduotuves kokiame nors prekybos centre. Juk neveltui reklamos per televiziją ar internete siūlo stovint automobilių spūstyje negaišti laiko veltui ir internetinėje parduotuvėje įsigyti batus ar kitą reikalingą daiktą. Iš tiesų, šiais laikais neskaičiuodami valandų po parduotuves vaikščioti gali ne kiekvienas. Galima drąsiai teigti, kad elektroninės prekybos verslas dabar išgyvena itin gerus laikus. Todėl labai aktualus klausimas būsimiems ar esamiems verslininkams yra elektroninių parduotuvių kūrimo paslaugos. Šio straipsnio objektas – Magento sistema.

Svarbu paminėti, kad Magento sistema yra skirta rimtiems projektams ir turi nemažus reikalavimus ir serveriui bei tolimesnei sistemos priežiūrai. Todėl šia elektroninės prekybos platforma sukurtos internetinės parduotuvės yra patikimos, pirkėjams gali pasiūlyti patogų apsipirkimą ir pan. Nors sukurti internetinę parduotuvę naudojantis Magento sistema yra sudėtingiau ir kūrimo procesas užtrunka ilgiau nei atliekant šį darbą pasitelkiant kitas platformas, tačiau rezultatas tikrai nenuvilia. Kokybė reikalauja kantrybės ir laiko.

Magento draugiška paieškos sistemoms

Vienas iš didžiausių šios sistemos privalumų yra tai, jog ji labai draugiška paieškos sistemoms, nes palaiko tokias svarbias funkcijas kaip Google Site Maps (puslapio žemėlapis), customizable URLs (kiekvienam elektroninės parduotuvės puslapiui individualūs, skirtingi adresai, kuriuose galima naudoti raktažodžius). Be to, Magento sistema leidžia lengvai ir greitai redaguoti  ir kitus duomenis paieškos sistemoms, yra galimybė aprašyti paveikslėlių metainformaciją, kategorijų, prekių metainformaciją, taip pat turėti sistemoje integruotą blogą, patogiai valdyti internetinę parduotuvę. Naudojant šią sistemą patogu atlikt vidinį seo.

Taigi didelis šios sistemos privalumas, ypač vartotojams, yra tas, kad Magento elektroninės parduotuvės yra patogios, turi aiškią  struktūrą. Norint padaryti prekes kuo labiau apčiuopiamas, klientai gali ne tik apžiūrėti prekių nuotraukas, bet ir jas išdidinti ir atidžiai apžiūrėti kiekvieną smulkmeną. Video, prekės aprašymas ir kita informacija pateikiama patogiai ir aiškiai. Taip pat galima išsaugoti patinkančias prekes, kad galėtumėte jas apžiūrėti vėliau, rašyti komentarus apie prekes.

Svarbu paminėti, jog populiariausi ir žinomiausi pasaulio prekės ženklai mėgsta Magento sistemą dėl jos lankstumo, nes šiandien vartotojai ir jų pirkimo įpročiai keičiasi kiekvieną minutę. Akivaizdu, kad šiandienos naujovės rytoj jau bus tapusios istorija. Reikia žengti koja kojon su naujovėmis ir nuolat tobulinti internetines parduotuves norint neprarasti klientų ir išlikti konkurencingais. Magento suteikia galimybę nuolat tobulinti internetines parduotuves, jas išplėsti. Magento gali pasiūlyti geriausius ir naujausius plėtinius, padėsiančius išplėsti internetinės parduotuvės funkcijas pagal kiekvieno kliento pageidavimus.

Reikia pasakyti, jog Magento yra daugiau nei tiesiog platforma arba produktas. Kvalifikuoti Magento specialistai padės Jūsų internetinei parduotuvei greitai įsilieti į rinką, tapti konkurencingais, suteikti savo klientams nepakartojamą apsipirkimo patirtį ir, be abejo, daugiau parduoti.

Neabejokite ir dėl internetinės parduotuvės sukūrimo kreipkitės į Studija 4 D specialistus, nes mes dirbame tam, kad Jūsų verslas visada būtų pranašesnis už konkurentus. Mes naudojame Magento elektroninės prekybos sistemą, nes tai yra teisingiausias pasirinkimas sėkmingam verslui.

Įdomus faktas, kad prekybininkų, naudojančių Magento platformą, verslas auga vidutiniškai 3 kartus  greičiau nei konkurencingų platformų naudotojų.

Apibendrinant, Magento yra populiariausia e-komercijos platforma pasaulyje, turinti didžiausias galimybes lyginant su konkurencingomis platformomis. Ji užtikrina didesnius pardavimus, suteikia galimybę diegti inovacijas ir tokiu būdu žengti koja kojon su naujovėmis.

Naudodami Magento platformą parduosite daugiau, sutaupysite daugiau ir visus darbus atliksite greičiau.

Programavimo verslas, kalbos, programuotojai

error: